Shoppat trots köpförbud – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Shoppat trots köpförbud

Hej finisar!

Detta inlägget innehåller affilate länkar. Tänkte tipsa er om fina accessoarer. Allt är just nu på 30% rea så är ju perfekt att passa på. Jag är helt besatt av sametstoffsar, enda jag använder så passade på att köpa hem 3 nya nu när det var rea på dem, så himla fina och bra! Älskar! Gina Tricot har just nu 30 % på alla accessoarer och de är redan billiga från början så jag som inte skulle shoppa har beställt massor med småsaker och de underbara rosa skorna!

Randigt hårband

Brillor

Så billiga från början och med 30 % blir det ju ingenting.

Rosa skor beställde dessa eftersom ni tyckte jag förtjänade dem!

Svarta brillor dessa har jag.

Shopping är min hobby, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.