Sommar sol och kalas för min syster – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sommar sol och kalas för min syster

Hej finisar!

Förutom morsdag igår så var det även kalas för min lillasyster Fanny som fyller 16 år idag faktiskt. Känns som jag fyllde 16 nyss, minns mitt 16 års kalas med Amanda och Elin, mina bästisar som jag gjorde helt galna saker med, haha. Gud vad kul vi hade, tänker tillbaka på tiden ibland kan jag sakna det. Ska hem till Amanda i veckan, hon har flyttat hemifrån, så himla kul att få hälsa på! Så kul!

Fanny hade kalas och mamma hade gjort en så god tårta! En med citron och chokladmousse med noblesse runt, mums! Det var ju strålande väder igår så vi badade och hade det så bra hemmas hos mamma och Sven i poolen, Tindra badade med i sin lilla pool.

En himla mysig dag!

Puss och kram!

Alltid så glad och busig.

Älskar er mest i hela värden, kan inte leva utan er 2 !

Galning som snyftar på sin fot.

Morbror Antons keps. Så himla kul la ut denna på Instagram och råkade skriva mormor Antons keps först, haha. Sedan ändrade jag till set så det blev rätt och taggade min brorsa och han skriver på fb att massor av mamma konton och 03:or börjar följa honom, haha!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.