1 års kalas – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

1 års kalas

Hej finisar!

Idag har vi varit inne i Örebro. Vi åkte in lite tidigare för att hinna hämta ut ett paket på Cervera och för att köpa morsdags present till min mamma och födelsedagspresent till min lillasyster, himla fort gick det. Var så galet varmt på stan men var mysigt att gå en sväng med Marcus och vår lilla Tindra.

Sedan gick vi till dagens huvudaktivitet, Hollys 1 års kalas! Tindras kompis blir redan ett år, hur galet, vart tar tiden vägen, snart är Tindra 1 år, i september blir hon det, gud vad tiden går fort, herregud…, haha.

Frida och Mattias hade ordnat så himla fint kalas. Jättefina bakelser, en liten hörna med mums till barnen och massor med chips, så gott. Holly fick en klänning och en liten rosett av oss, hihi. Gulliga tjejen! Så himla söt är hon.

Holly hade fått et litet bollhav av sin mamma och pappa och det älskade Tindra, hon satt där i typ en timme och var nöjd, vi måste skaffa ett till Tindra nu när hon får eget rum! Längtar ihjäl mig till flytten.

Puss och kram!

Ett års barnet Holly!

Tjejerna leker så gulligt i bollhavet !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.