Tiingelinn

Det här med egentid

Hej finisar!

Sedan jag blev mamma har jag insett vad egentid är värt, alltså wow, haha. Grejen är att jag i början kände mig dum och elak för jag ville ha egentid. Det kändes som jag var en dålig mamma som vill aha tid för mig själv utan mitt barn, för på ett sätt vill jag ju vara med henne varje sekund på dygnet.

Nu har jag äntligen insätt och accepterat att jag är en jättebra mamma ändå och att alla behöver egentid för att vara en bra mamma. Jag menar Tindra kan behöva lite tid utan mig med ibland. För att vara en bra mamma tror jag man behöver lite space och tänka på sig själv några sekunder. För mig är egetid min tid vid sminkbordet, när jag kan sitta och locka håret, sminka mig och bara andas och tänka på mig själv. För jag älskar verkligen att sminka mig, tycker det är kul!

Ni vet ju hur jag har frågat er om det är värt att köpa ett YSL läppstift eller inte hela tiden, haha. Nu hade jag ett samarbete med Eleven på Instagram och då ingick det i samarbetet att jag skulle köpa en produkt från dem, då blev det läppstiftet. Till och med med mitt namn graverat på det, haha. Det doftar så gott, det är så mjukt och jag bara älskar det! Lyx känsla.

Det är det man behöver ibland som mamma, få känna en lyxkänsla och att man är en människa utöver att vara mamma. Ni älskar inte alla smink och läppstift såklart lyx är så olika för oss alla men bara få känna sig fin, få tänka på sig själv, läsa en tidning, sola 30 min på balkongen, vad som helst, det är så himla värdefullt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. TuCh

    Hej Linn ?? håller verkligen med dig, egentid och vardagslyx är något vi mammor verkligen borde unna oss. så mycket gladare och trevligare mamma, fru, sambo man blir. Ha en fin dag! kram