Tiingelinn

Heldag med Moa och Ivar

Hej finisar!

Igår åkte jag och Tindras in till stan för att träffa Moa och Ivar! Finisar! Blev en så mysig dag, tiden bara rann iväg och plötsligt var morgonen kväll! Vi gick först till stadsparken i Örebro och köpte med oss lite picknick. Tindra var helt galen och skulle till varje pris ta jordgubbar, hon fick en av mig sedan fick hon en av Moa och tillslut jaga hon paketet och tog en själv, galning. Hon och Ivar hade värsta kalaset och mumsade jordgubbar, vindruvor, banan och klämmisar! Sötaste var när Ivar höll sin klämmes till Tindra och hon smakade, snäll kille som delar med sig.

Vi försökte fota dem sittandes framför tulpanerna, gick väl sisådär, haha dem ser helt galna ut, haha, vildingar. Tindra kröp iväg, haha.

Sedan Wolt:ade vi lite god sallad till stadsparken åt oss mammor. ( Med koden tiingelinn får ni 75:- avdrag på er beställning från Wolt när ni laddar ner appen) . Det gick himla fort faktiskt. Smidigt och gott. Vi hade turen att våra små somnade båda 2 i sina vagnar så vi kunde äta ifred och även få sola och äta lite godis, alltså åh ni måste smaka nya Dumle banan, de godaste någonsin.

När barnen vaknade gick vi till stora holmen, man behövde inte åka båt över men man kunde faktiskt, haha. Vi kikade lite på djuren, gungade som båda barnen tyckte var himla kul och sedan trängde vi in oss i puttetåget och åkte ett varv runt udden, sååå mysigt. Efter det gick vi en snabbis på stan och shoppade lite på Gina och efter det Ica för lite bebismat och våtservetter till Tindris!

En så mysig dag tillsammans med fina vänner.

Puss och kram!

Tindra ser helt vild ut.

Hon gjorde hål i platsen och började äta…

Dags för bebisarna att sova i skuggan och mammora att sola!

Ivar och Moa kollar på kossan.

Gung, gung.

Kul att åka tåg.

Sötnosnarna håller handen i sina vagnar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.