Tiingelinn

17 dagar tills vi flyttar, allt om flytten och nya lägenheten.

Hej finisar!

Igår var jag, Marcus och Tindra en superduper kortis förbi vår nya lägenhet. Inte inne i den bara utanför i området som är så mysigt. Gick förbi en förskola som låg så nära och de verkade ha värsta festen där just igår med massor av föräldrar och barn, mysigt!

Jag och Marcus gick och tittade massor efter mataffärer, finns en Coop och en Ika jättenära och en lidl ganska nära, de finns ju sååå bra frukt där!

När flyttar vi?

Vi flyttar om 17 dagar vilket är helt galet! Måste kolla vilka som kan hjälpa oss att flytta med, vi har ju ingen bil, och tömma gamla lägenheten. wow.

Vart flyttar vi?

Till Örebro, för er som inte vet så bor vi i Frövi just nu.

Hur stor är nya respektive gamla lägenheten?

Den nya är en 3:a på 83 km2 och vår nuvarande är en 2:a på 54:a km2.

Hur är nya området? Centralt?

Det är så himla mysigt, är egentligen ingen stadstjej men det är det som är bra, man får både och, mys med natur, park, barnfamiljer och nära till stan. Lägenheten ligger ca 10 min från stan.

Är lägenheten fin?

Nja, alltså vår nuvarande är ju finare för det är nyproduktion som verkligen va helt helt ny, vi var de första som bodde där. Känns ju så fint och fräscht att vara de första som använder typ toan och så men jaja. Den nya lägenheten har bruna dörrar vilket jag inte gillar alls men det känns ändå så himla bra den är mycket större och ligger i stan.

Nu ska jag smörja in Tindra med lite av produkterna som jag fick igår från VassPR, så fint verkligen! Sedan ska vi in till stan och träffa Moa och Ivar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annsofie

    Hej!
    Vad kul att ni flyttar in till örebro. Jag ser dig o Tindra ibland när ni går förbi mitt jobb på stan. Jag tycker ni är så söta att titta på i Unga mammor, mina barn är 16 och 20 så jag är ju lite äldre också. Igår var det Förskolans dag så det var därför det var lite festligheter.
    Vilket område ska ni flytta till? Kram till er alla

  2. Cornelia.

    Igår var det förskolansdag och det firas på varje förskola med fest. Väldigt uppskattat av barn och föräldrar men även dom som jobbar inom förskola ?