Tiingelinn

Picknickdejt med Johanna och Milia

​Hej finisar!

Igår morse kom min fina syster över en stund på sin håltimme och lekte med Tindras och mumsade avokado, kakor och lite frukt på balkongen. Sedan åkte hon till skolan och jag gjorde i ordning mig och Tindra för att åka tåget in till stan och träffa Johanna och Milia. Som vanligt var det inställt. Först försenat 30 min men sedan helt inställt, kul… nej men då gick vi och köpte en varsin liten bukett till tjejerna på Lillagrön i Frövi, älskar att köpa blommor till mig själv och att ge bort, sedan tog vi bussen in till stan.

Vi gick in en kortis hos Johanna och Milia och sedan tog vi en prommis till affären och köpte lite godsaker vi kunde ha picknick på i en fin liten park senare. SÅ himla fint med massor av blomstrande träd. Örebro är en så fin stad på många ställen! Hade himla mysigt, Johanna är en så fin vän som inte har en massa krav på mig 

Himla lyckat och mysigt!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej! Hur åker Tindra i tex buss? Bältar du babyskyddet eller hur gör ni? Jag drar mig för att åka kollektivt just för att jag inte vet hur man gör med barnet ??