Våran tjej börjar bli så stor! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Våran tjej börjar bli så stor!

Hej finisar!

Detta inlägg är i samarbete med Rofadesign .

Är så himla glad över vårt samarbete. Vet att detta är en hemsida jag själv skulle gått igång på. Det finns så mycket fina saker. Älskar deras handdukar, deras fina resväskor, badrockar och framförallt barnartiklar.

Hur himla fin är inte Dopstolen och doppallen Tindra fått. Älskar dem! Sedan fick hon faktiskt gåvagnen i doppresent av sin gammelmorfar och ” gammelmormor” på Marcus sida och även Carro. Alltså den är så fin! Hon har gått några steg med den nu och vi typ gråter av stolthet och lycka. Hur glad blir man inte i sitt mammahjärta så fort sina barn gör minsta lilla. Är så kul att följa deras utveckling.

Länkar varje produkt åt er men kika in på hemsidan för dem har galet mycket fint hos Rofa design. Perfekt för dop, kalas, bröllop, ja både barn och vuxna. Ni måste kika, kan inte bara vara jag som ville köpa allt. Skulle vara så gulligt med handdukarna och om familjen matchade med baddrockar och grejor, åh dröm!

Här är Tindras fina saker:

Dopstol

Doppall

Gåvagn

Föddelseklossar

Sååå fint! Verkligen en hemsida jag kan rekommendera från mitt hjärta!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.