Tiingelinn

En rädsla jag har plus haul

Hej finisar!

Detta inlägget är i samarbete med Club Xprs . Jag älskar verkligen att samarbeta med just dem. Är så himla kul med lite fina kläder till mig och Marcus. Vi köper ju till Tindra hela hela tiden men nu blir det till oss, och så småningom Tindra med. Hon ska bara bli lite större först. Älskar att plaggen är så himla billiga, perfekt för oss mammor som är mammalediga med billiga kläder, och alla andra med såklart.

Tänkte länka varje plagg under bilderna, hihi. Men ska även berätta om något jag är så rädd för, det är att Tindra ska sätta i halsen. Gud hon är 8 månader nu och har massor med tänder men jag är så rädd så rädd, så rädd. Hon har fått äta en hel majs och äter 8 månaders maten nu utan problem men jag är så fruktansvärt rädd för att ge henne typ en gurkbit eller liknande. Har tänkt att jag ska köpa avokado för det älskar hon som puré och det är ju mjukt så kanske kan ge det som plockmat. Majskrokar är ju guld men blir Såå kladdigt.

Grå topp med pärlor

Svarta shorts med rosett knyte är imponerad av hur billiga dessa var. Älskar dem så snygga!

Marcus billiga brallor hur ofta hittar man ens herr byxor för under 200:- aldrig!

T-shirt 39:- Marcus har typ alla färger på dessa.

Min söta blus . Älskar den.

Inte finaste bilden men älskar jeansen. De är så billiga och vanliga basic jeans som är slimmade liksom., för 129:- så värt! Jag har storlek xs på mina.

Min söta jacka med volang åååå, så söt! 99:- kostar den! Galet ju!.

Gråa toppen igen, älskar den!

Våra matchande rosetter kommer ifrån Lovasrosetter som vanligt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Sök på ”plockmat för barn” på facebook, jättebra grupp som har hjälpt mig ha is i magen och vågat ge Steffi 7 månader mer bitar! finns massa bra tips om vad som är bra att börja med och hur stora bitar som är bra osv ?