Världens mysdag i Gränna! ( Varning för massor av bilder) – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Världens mysdag i Gränna! ( Varning för massor av bilder)

Hej finisar!

Idag har vi varit med lilla familjen, Marcus familj plus 2 utbytesstudenter och Marcus kusin Albin och hans mamma och pappa Anna och Björn till Gränna! Det tar bara ca 1 timme från Linköping så väldigt lagom lång utflykt när man åker bil med Tindra.

Vi har inte haft så varmt men inget regn idag i alla fall och det är vi glada för. Vi har haft så himla mysigt. Gått runt i alla små bodar och myst, smakat polkagrisar, tittat när dem gjort polkagrisar och fascinerats. Des ser så himla typ gott och och jag kan stå och glo hur länge som helst, haha. Det är så himla mysigt där, väldigt gammeldags, som ni vet älskar jag sådant. Små pittoreska platser med det där lilla extra. Älskar ju även närproducerat så 2 in en verkligen. varje liten butik gjorde ju sina grisar exakt där inne, haha.

Det gulligaste av allt på trippen måste ha varit när Tindra fick syn på en liten Bukowski kanin i en butik och sträckte sig efter den. Hon satt och var helt fast vid den, lekte med den, skrattade massor och va helt till sig, samt dreglade ner den, haha. Hennes farfar köpte den åt henne och hon ÄLSKAR den. Ska spela in en Vlogg snart så ni får se, haha. Hon håller den i ena handen när hon kryper, lägger man den någonstans så kryper hon till den, hon är såååå söt, när hon somnade låg hon och typ snutta på örat tills hon somnade sååå söt!

Efter alla bodar gick vi upp till ett Café som är känt för sina räkmackor, och vi förstår varför! Sååå goda. Det var en lång trappa upp, jag var lat och följde med i ena bilen men några gick i alla fall, gick med ner, den va inte så lång som jag trodde, haha. Det var så goda mackor, så mysigt ställe med underbar utskilt i en gammal stuga på en altan och till efterrätt åt jag och Anna en jättegod glass med citron och fläder smak, producerad i Gränna, mums!

Tror alla andra gäster tyckte det var skönt när vi gick, haha. Vårt sällskap var ju på så många personer och alla pratar och skrattar och låter högt, haha.

Sedan innan vi åkte hem besökte vi en gammal fästning i Gränna. Tindra var helt slut. Hon somnade i Marcus famn, asså hur sött! Vi la ner henne i vagnen och bar därifrån över till babyskyddet utan att hon vaknade, Såå trött lilla tjejen. Vid fästningen tog Olivia lite gulliga bilder på mig och Marcus. Det var så dimmigt så utsikten blev helt vit på korten, hihi.

Nu är vi hemma och jag är helt slut och har sovit middag en stund, haha. Sedan har Marina badat med Tindris, Marcus har sprungit med Göran och vi har precis ätit middag. Nu ska vi mysa framför en film med lite frukt som vi köpt, haha. Vi försöker införa fruktfat.

Puss och kram!

Bröd med polkagris, faktiskt gott!

Ser ni lyckan i Tindra med sin kanin som hon fick!

Vilket hantverk alltså!

Tindris kollar på babblarna hos farfar i slutet av måltiden när tålamodet tog slut.

Sötisen, hon ville inte släppa kaninen när hon sov.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.