Tiingelinn

En dag med motgångar

​Hej finisar!

Vilken tur jag har som har en så söt liten dotter som ler mot mig, det behövs! 

Denna dagen har varit väldigt kämpig. Har ringt runt till alla hyresvärdar igen och såklart har det gått dåligt. Sedan hade vi anmält och ringt och kämpat för att få en lägenhet som var het perfekt.., men idag , nu ikväll kom ett mejl om att vi inte fått den, såååå besviken. Sedan har jag krånglat med min deklaration för att anmäla in gratis produkter jag fått för att inte få en hemsk skattesmäll senare, så tråkigt. Upptäckte även att här där vi bor är skatten på 34 % galet ju! Högsta i hela Sverige eller? 

Sedan var Marcus tåg försenat, vår mataffär har ingen frukt och är sugen, nej allt är bara skit idag helt enkelt. Är så trött på detta, haha. 

Min syster var här efter skolan och det var i alla fall sjukt mysigt! Vi har badat Tindra och ätit choklad, haha. Mamma kom också en stund. Nu ska jag och Marcus kolla på Are you the one. Vet inte varför vi kollar på det haha, är så inte oss men ah det ska vi se på och försöka koppla av, hoppas på en bättre dag imorgon. 

​Snälla fina ni​ om ni inte själva är i behov an lägenhet i Örebro ( 3:a eller större) får ni jättegärna tipsa och hjälpa oss, vi har kämpat sedan oktober förra året.! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna köhler

    förstår dig helt o hållet visst vi bor i örebro men i för dyr bostsd försöker komma ner i hyra är så svårt i örebro