Tiingelinn

Inga planer i veckan, dagen och varför jag är slut

Hej finisar!
Idag har jag och Tindra lagat vår berömda morotssoppa på UMP. Vu träffa kompisar där och deras små godingar!
På bilden ser ni Tindra och Fridas dotter Holly. Jag och Alva hade matchande blusar på oss, haha. Inget vi bestämt bara blev. Vi köpte dem i fredags när vi shoppa. Måste ta en bild på oss i sommar eller något när vi matchar haha. Jag är väldigt barnslig med sådant men älskar att matcha kläder med vänner och att barnen matchar. Har älskat sådant sedan jag var liten, haha.
Var så mysigt på UMP alla som var där idag är så härliga. Så fina bebisar med. Vi hade riktigt roligt och mysigt verkligen. Tycker fler ska komma och mysa med oss. Bästa med UMP är att alla där man måste inte känna någon när man kommer som på andra öppna förskolor.
Nu har vi en övertrött bebis här hemma. Så jobbigt. Jag är med sååå trött skult trött ligger under en filt och sover nästan, haha.
Blev färdig kycklingsallad från Pizzerian som ligger i samma byggnad som vår lägenhet ikväll vi är så trötta både och och Marcus! Tindra vaknade 04:40 i morse!
Sluuut är jag!
Planer för veckan är … inga. På torsdag ska vi till UMP och käka halloumi stroganoff som ska bli så gott och jag och Marcus firar även 4 år som par så vi ska väl göra något extra mysigt såklart.
Sedan är vi sugna på att köpa en grill och även blomlådor och blommor till balkongen plus storhandla på Ica maxi då vår lilla Ica i Frövi bygger om och de har ingen frukt denna vecka, katastrof för oss haha.
Allt händer på torsdag så får se vad vi hittar på.
Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.