Tiingelinn

Vad jag saknar i mitt liv

Hej finisar!

Jag och min lilla tjej! Vad vore jag utan henne. Bästa som finns är att hänga med min dotter varje dag. Att få följa hennes utveckling till en liten plutt som var så liten och ömtålig och som nu är värsta stora tjejen. Att vara mamma till henne är det bästa i hela livet. När jag vari gravid förstod jag inte att det var såhär fantastiskt det skulle vara att vara mamma. Vi har så himla kul ihop Tindra och jag.

Det är så himla kul att vara mamma. Vi umgås med vänner på dagarna, oftast vänner som också har barn, det är ju kul för Tindra den såklart även mina vänner utan barn.

Det vi kan sakna i vårt liv är en familj att umgås med som familj. Något par gärna med barn eller planer på barn ganska snart som vill vara med oss alla. Jag drömmer verkligen om att åka på små mini- semestrar ihop, grilla på sommaren, passa varandras barn, ja allt sånt där mys.

Läser mycket bloggar och kollar på Instagram och det verkar så himla mysigt. Typ att matcha barnens kläder och hitta på saker tillsammans, åh vilken dröm, haha.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.