Tiingelinn

Sjuka kommentarer på min blogg

Hej finisar!

Tänkte dela med mig av mina sjukaste kommentarer på min blogg.

1. Någon galning som låssandes vara en tjej som varit otrogen med Marcus. Sure att man skulle kommentera min blogg och inte ta kontakt på fb eller något.

2. Folk som tycker jag skryter för att jag skriver Tindra är den finaste ungen i MINA ÖGON. Vilken förälder tycker inte de?

3. Någon som ville gå på dejt med mig, vet att du har kille men… Ja precis och vi har barn, är sambos, ska gifta oss och är svin lyckliga, hejdå.

4. Du är egoistisk om du skaffar ett till barn, för då duger inte Tindra. Eh jooo det är ju för henens skull med vi vill ha ett syskon.

5. Du ser gravid ut, eller är du överviktig. Tack, väger 50 kg och känner mig inte så gravid eller överviktig. På inskrivningen hos MVC räkandes jag som underviktig.

6. Tindra kommer bara från Marcus och någon ramdom mamma ni lånat ägg och planterat in i dig ifrån. Hahahah omg NEJ! Vet inte hur det funkar men skulle nog vara svindyrt och krävas år av utredning för att få göra.

7. Du ljuger om din ålder för att få vara med i unga mammor. Nej tyvärr, falskt leg med då eller? Många brukar säga att jag ser ung ut men ah nice om jag ser gammal ut.

8. Jag säljer sexleksaker och undrar om du vill ordna ett babyfik typ där andra mammor får komma med sina barn och fika och så visar jag upp leksaker för er mammor. Alltså va? Det är väl ändå inget som passar när man har små bebisar med sig.

9. Du får 10 000 kr om du slutar blogga. Erbjud mig 10 miljoner så ska jag tänka på saken.

10. Du ljuger om din längd alla vet att du är 150. Nej jag är 164 cm lång. Kan se kort ut på bilder då Marcus är väldigt lång. Dok tycker jag det är väldigt fint att vara kort, och lång vad spelar det ens för roll?

Det var några sjuka kommentarer jag fått.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kattas

    När man tror att man läst allt alltså! Herre gud vad min haka bara hängde när jag läste varje punkt. Jag beundrar din styrka trots allt konstigt du får handskas med. Jag är oxå väldigt glad över att du har en sån fin kille som finns hos dig i vått och torrt. Detta är inget man vill gå igenom ensam om direkt. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, människor som skriver såna kommentarer har inga egna liv. Inte glömma hur avundsjuk alla är på dig oxå, på ditt fantastiska liv.

    Du känner dig bättre än vad dom andra gör. Stå på dig och var den du är. ❤

  2. JohnsonBlirGladh

    Man undrar ju verkligen vad folk hittar på om dagarna egentligen! Vissa saker är ju totalt absurda och i övrigt är det bara förbannat dålig stil. Dåligt fostrat folk som skriver såna skitkommentarer..!