Tiingelinn

Hon han själv, något galet har inträffat

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Herobility .

Det har nämligen hänt något helt galet, Tindra har bara tagit en enda napp som heter Mam perfect men nu när hon fick nappen 6 månader + i munnen från Herobility så satt den kvar i munnen och hon började till och med snutta på den. Så ja för er andra med nappvägrare kan jag rekommendera att testa dessa nappar, så bra.

Samma sak med nappflaskorna, hon tog de direkt utan problem. 97% av alla barn accepterar Herobility, visste inte det innan och trodde att deras var ungefär samma som Twist shake som Tindra totalvägrar men nej dessa tog hon både flaska och nappen ifrån. Ville tur vi har.

Vi älskar ju dessa små behållare med som man kan ha majskrokar i, eller barnmat när man gör egen och det går även att frysa in i dem. När jag ammade fyllde jag dem med urpumpad mjölk/ uppsamlad i amningskupor. Så himla praktiskt.

Sedan fick vi även med en pipmugg och denna är så bra för att den har en liten grej man kan sätta fast under som gör att man måste suga ut vattnet så rinner det inte så hela kläderna blir blöta nu när hon är s liten, så praktiskt. Vi är så nöjda med alla produkterna vi fick från Herobility.

Dessutom så galet snyggt med de nya färgerna nu till sommaren. Älskar guuuuult! Den är verkligen super super favoriten. Den rosa är storlek 3 på sugdelen så den har vi till välling och den gula är storlek 2 och den har vi ersättning i. Provat båda och ja hon tar dem jättebra.

Om ni köper 3 produkter eller fler så får ni 20% rabatt på hela ert köp med koden ”tiingelinn20”

Direktlänkar till varje produkt som vi har till henne:

Rosa stor flaksa

Gul mellan flaska

Grön pipmugg

Nappar

Puss och kram!

Hur duktig som håller flaskan själv?

​Hon somnade med den i munnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vanligmamma

    har precis skrollat igenom många av dina inlägg och bilder. Tindra är så sötttt!! jag dör.
    kollade precis på ett avsnitt unga mammor. känner igen mig så mycket i er från när jag fick min första flicka vid 18. älskar er.

  2. Felicia

    Jaha är det dig Macrus är ”ihop” med? Jag får inte tag på honom, han lägger bara på hela tiden. Men du kan ju be honom att testa sig.