Tiingelinn

Vad tycker jag egentligen om de andra mammorna i unga mammor?

​Hej finisar!

Får väldigt ofta frågan om vad jag tycker om de andra mammorna i unga mammor, om jag känner någon, om vi har träffats och så vidare.

Jag känner ingen av tjejerna, vi bor på väldigt olika delar av landet med så är svårt att kund umgås på det sättet. Vi har träffats allihopa när vi tog bilden för unga mammor och alla mammorna verkar störtsköna. Det man märker är att alla är väldigt starka personer som har en egen personlighet och har gått sin egen väg i livet. Vi allihopa är väldigt olika men det är de vi har gemensamt skulle jag säga, och att vi fått barn vid tidigt ålder och medverkar i samma serie. 

Nathalie och jag har ju väldigt olika liv, hon har en hel gård med massor av djur, 3 barn och ja vi är sjukt olika. Dock under det ju saker i hennes liv hela tiden och så är det för mig med, fast helt andra saker. 

Faymee har ju med 3 barn vilket är en stor skillnad från att ha ett. Tycker hon är störtcool som vågar stå upp för så mycket och berätta offentlig om psykisk ohälsa. Jag själv har haft väldigt svårt att öppna mig om min panikångest och så då det är så himla nära inpå mig och så skört. Hennes ungar är ju för Goa med.

Julia, åh hon är väl ändå alla tittares favorit. Hon är bara för mysig person som gör allt och lite till för sitt barn. Känner igen mig så mycket i känslorna on har för Milan. Hon och jag är väldigt lika på många plan. Milan är ju den godaste killen som finns med typ. Åh man blir så glad av att titta på dem! 

Nytt avsnitt ute idag, då är jag och Marcus och provsmakar massor med grejor och Marcus skäms över mig. Länk till programmet här:

Titta på ungamammor

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag gillar er mammor lika mycket fast på olika sätt ☺️ Jag har själv två barn – fick mitt första när jag var 20 så jag var/är ju själv en ung mamma, som kan känna igen mig i mycket ?