Tiingelinn

Träffat en underbar människa

Hej finisar!

Igår efter mässan så träffade vi en så himla betydelsefull människa i mitt liv, nämligen Lovisa som filmade oss tidigare för unga mammor. Hon är en av de personer som känner hela vår familj bäst av alla. Vi jobbade ju tillsammans varje dag i typ 3månader. Hon vet både mina bra och dåliga sidor, vi har varit små irriterade på varandra några gånger under inspelningen och det är liksom ett täcken på att vi verkligen är bra vänner. Jag menar på 3 månader har jag varit små irriterad betydlig fler gånger på Marcus och ändå är han den personen jag älskar mest i hela värden tillsammans med Tindra.

Är dock ännu trevligare att träffas privat för nu hade vi liksom inget jobb att göra, bara sitta och snacka skit och mysa, haha. Hade vi bott närmare hade vi säkert umgåtts mer. I love you Lojsan! Va så himla gulligt när hon såg oss sprang hon fram och pussa på Tindras, snyft! Hon har ju varit med sedan Tindra var 5 dagar gammal liksom.

Tänk vad coolt att säga till Tindra om 10 år typ ” Jag träffa dig först av alla näst efter mamma och pappa” Det är världens godaste tjej och dessutom snyggaste men sorry grabbar hon är upptagen!

Blev visst ett hyllningsinlägg till Lovisa, haha. Värre blir det när Lovisa står som typ topp 1 namn på framtida syskon om det skulle bli en tjej, haha, känner mig nästan som ett läskigt fan mer än en vän, haha nej då.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.