Tiingelinn

Bloggevent Underbara baby

​Hej finisar!

Igår var vi på Underbara baby mässan i Stockholm. Var så otroligt roligt och jag är enormt tacksam för att vi fick komma. Blev inbjuden till ett VIP bloggevent en timme innan mässan började. De bjöd på fina tårtor och frukost, mums. Kände inte igen så många andra bloggare dock. De flesta va äldre tror jag. 

Vi fick hur fina lyxiga goodiebags som helst med och kunde mingla runt i lugn och ro bland utställarna innan alla andra kom i en timme. Skulle dock behövt typ 3 timmar för att hinna till alla haha men gick ju bra att gå efteråt med. Var så otroligt gulliga utställare. Nästan alla vill eta bild med oss och kände igen oss från unga mammor. Asså jag va så glad. Är van av att vara i min lilla byhåla i Frövi där alla förutom Maja som är en galet cool tjej som inte heller ” smälter in i mängden” kollar snett och Bah ” det är hooooon” usch, haha så det var så kul. 

Var så mysigt att hänga med Alva och Luca med. Så kom Andreas och Marcus efter och kunde assistera lite och ta blöjbytena, haha. Happy wife happy Life… , HSB, Hon som bestämmer som de sa haha. Men tror de hade det väldigt bra när de blev barnfria på hotellet och kunde njuta av hotellfrukost, haha. 

Åh var så många mysiga utställare som Baby ariza, lovas rosetter, en mysig tidning som blev intresserade utav att ha med oss, aco, Semper, leksaksvärden.., ja hur många som helst, var galet mysigt. 

Blev ett sjukt lyckat event verkligen och en så bra mässa! 

Puss och kram!

Påväg in till mässan, med våra Emmaljungor och Elodie details åkpåsar.

Preis innan vi skulle hem hos Underbara barn boxens monter. Var så varmt och vi hade varit där inne så länge. Ändå var mitt smink helt orubbat. Har ALDRIG hänt tidigare. Är tack vare Palina sminket!

Här blev vi fotade vid Emmaljungas monter. Båda hade ju Emmaljunga vagnar så vi va väl bra ansikte utåt, hehe. Är ju även ambassadör för Emmaljunga.

Lite bilder ifrån bloggfrukosten. Mackornan var sååå min smak, va avokado i!

Någon fick nya intryck.

Hur Goa är våra ungar?

Kolla vad cool-söta.

Fina Cecilia som har Lovas rosetter. De är en så härlig människa. Vi får så mycket fina glorior jämt från henne på posten. Alla Tindras rosettprylar är från henne.

Här ligger min älskling och får lite mat också. Hon har börjat amma mer igen nu för hon matvägrat från ingenstans. Tror det är för hon varit förkyld.

Sleeping beauty.

Hur gullig tjej med en lite kille i magen! Hon kom fram till mig och fråga om hon fick ta bild med mig. Blir så bebis sugen av gravid magar.

Tindra är ju galen i babblarna.

Så sjukt gulliga grejor hos babyariza som jag gjort samarbete med över insta.

Hur fina babynest? Skulle jag vara gravid nu skulle jag köpa. De fanns med hos baby ariza.

Pappis med Tindra! Denna tog någon på underbara baby.

Våra godingar!

Tindra var så gullig hon blev jätteglad när kaninen vikande till henne.

​Vad var det ens för drömmiga skötbord? Synd att vårt badrum är så himla litet.

Alltid pappornas jobb att byta blöja.

Hur mycket beskriver denna bilden mitt liv? Hahahaha. Rosa, rosetter,min lilla älskling och filmad. Detta kommer ni kunna se i slutet av säsong 3 av unga mammor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.