Tiingelinn

Dejt night

Hej finisar!

När vi kom till Stockholm i fredags så lämnade vi sakerna på rummet på Central hotel som vi bodde på och sedan så skyndade vi oss som galningar till en barnbutik för att hämta ut Alva och Andreas nya vagn, eller ja snarare Luca´s vagn. Gud hade sådan panik, vi sprang genom hela Stockholm och jag fick lite panik av alla ljud från dårar som körde helt sjukt, haha. Sedan hade ju inte Luca någon vagn så jag bar honom nästan hela vägen, asså jag har träningsvärk i armarna, bästa träningen är att springa med en bebis, haha. Tänk er själva de är ändå 8 kg liksom flera kilometer. Vi kom fram efter butiken stängt men de höll öppet åt oss, haha. 

Vagnen var så himla fin. En Emmaljunga! Denna hade lite mer gung än våran, haha. När vi kom tillbaka till hotellet var vi helt slut. Alva hade ont i huvudet så de stannade på hotellrummet och jag, Marcus och Tindra gick ut och käkade på någon super mysig restaurang. Va en lite finare med kristallkrona och grejor men det ville vi unna oss. Personalen var så himla gullig med. Maten var med så god och det blev en så himla mysig familjestund. 

Puss och kram!​

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. amanda

    Hej Linn! Jag sitter just nu och tittar på unga mammor. Jag tänkte bara säga att jag tycker att du verkar vara en underbar mamma och att Tindra är lycklig att ha dig som mamma! Jag hoppas du aldrig tar åt dig av kommentarer från folk som ska ha så mycket åsikter (som du sa i programmet) utan att du skör ditt race. Fortsätt sprida kärlek! Varma Kramar! /Amanda