Tiingelinn

Bloggmöte med bästa Pa-Lina!

​Hej finisar!

Idag har jag och Tindra varit hos Palinas huvudkontor och träffat Lina, grundaren av Palina . Hon är en skitcool inspirerade människa. Vi gjorde upp en plan för fortsatt samarbete tillsammans. Åh jag är verkligen en stolt palinare! Alla produkter är så sjukt jäklats bra. Inte massor med dålig utfyllnad utan mineralsmink. Det bästa på marknaden. Låter så reklamligt men alltså detta smink och denna hudvård är den bästa jag använt någonsin. Fick med mig en superduper gottepåse hem, hihi. Full med hudvård och produkter av bästa kvalitet. Blev en supermysig dag och jag fick dessutom lite barnpassning av Linas mamma, så sköna, hihi.

Älskar upplägget på mitt ambassadör skåp med. Det är helt upp till mig vad jag skriver, när jag skriver och om jag skriver om produkterna, då har man bra grejor eller hur?

Någon mer som ÄLSKAR palina ?

Örebroare ni kan besöka butiken som ligger på stan brevis newyorker, det var så jag hittade Palina från början och blev kär i produkterna och den trevliga personalen, hihi. För er andra finns denna webbshop. https://www.palina.se

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.