Tiingelinn

2 saker vi inte kan leva utan

Hej finisar!

Här kommer världens bästa tips från en mamma till en annan. Är inte sponsrad av Libero fast man skulle önska det, haha. Dessa engångs haklappar är liiiivet! Alltså gud alla med barn som äter borde förstå mig. Det är så jobbigt att släpa med en stor hård haklapp som man sedan ska ta med hem helt geggig. Dessa är bäst att ha med dig till typ stan/badhuset/parken eller vad man nu gör, överallt när man inte är hemma.

Sedan Libero mats, det är underlägg som är så himla bra att ha med sig och hemma. Även fast vi har en skötbädd lägger vi ut en sådan uppe på så kan man bara kasta den sedan och slipper torka massor med bajs. Sedan guld när man är ute någonstans och måste använda ett offentligt skötbord. Känns inte fräscht att lägga ner sitt barn på ett sådant. Man vet ju aldrig vad skötbordet används till av andra. Så fräscht. Dessa 2 är något vi är typ beroende av haha.

Sedan är påsarna bra för typ nerrasade kläder, kladdig matskål osv och bubbelbad är lite mysigt. Särskilt om man badar tillsammans med sin bebis. Är Såå glad att jag hittade en hemsida som har dessa haklappar. Letat överallt efter dem.

Ni kommer till produkten genom att klicka på den.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Hej, jag vet att det finns en billigare och annat märke på Lidl och netto, med typ 50-70 st i för ca 20 kr, om era Libero skulle ta slut =D

  2. Nicole Carlson

    Men gud vad bra. Visste inte ens att det fanns. Riktigt fiffigt ju. Engångs haklapp va ju det bästa. Tar ju ingen plats. De ska genast beställas. Tack för tips ??

  3. Susanna

    hej du har inte någon willys ica maxi mm runt dig för där finns hakklapparna och oftast en bra sortement från libero