Tiingelinn

Slippa vårdcentralen och andras baciller

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med KRY !

Kan verkligen genuint tipsa om KRY appen! När vi ville få remiss för Tindras tungband så var det en himla procedur. För att få träffa en barnläkare på vårdcentralen skulle det ta ty 2 månader och sedan skulle han/hon skicka remiss och då hat det ju ca en månad till, kändes inte jättekul att vänta och vänta liksom.

Istället ringde jag till KRY, det tog 20 min tills det fanns en ledig tid som jag bokade i appen och sedan ringde en barnläkare upp. Det är en stor lyx, annars när man går till en vårdcentral får man ju alltid träffa en alltiallo läkare fört typ men här kommer man direkt till socialister.

Appen är helt gratis att ladda ner. Det man betalar för är samtalen med läkaren. Dock är det helt gratis för barn. Så ringer jag ett ärende i Tindras namn är det gratis, precis som på en vårdcentral där vuxna får betala men inte barn.

Jag tycker det är så skönt. Får panik så fort jag är på en vårdcentral för är rädd att bli smittad av andras sjukdomar, haha. Så mycket bättre med ett Skype samtal. Här får man ju även förmånen att man kan välja vem man vill bli uppringd av. Jag kan ha lite svårt för manliga läkare så då kan man välja en kvinnlig tillexempel.

Är smidigt att typ förnya recept med så man slipper gå till vårdcentralen bara för det. Någon mer som använder KRY? Vad har ni för erfarenheter? Jag är så nöjd!

Bjuder på några mysiga bilder på en nybadad Tindra från igår kväll. Ser ni att hon blivit lockig i håret, så söt!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. VanessaMaribel

    Lilla söta Tindra?.. oxå hört mycket bra om Kry. Här i Gbg, på min Auroras bvc har vi en app som heter Knodd o där kan vi också ha samtal genom kameran o man får tid nästan direkt ☺. Det e verkligen så bra med såna här appar.