Tiingelinn

Överkörd direkt

Hej finisar!

Det är en besviken tjej som skriver detta inlägg!

Jag sitter och mejlar och mejlar och ringer och ringer varje liten privat hyresvärd i hela Örebro typ. Jag och Marcus är Såå trötta på vår lägenhet i Frövi. Den är så liten och trång och 2 timmar varje dag blir restid för Marcus. Vi förlorar alltså 2 timmar tid med familjen varje dag vilket är Såå tråkigt. 

Såhär pepp som på bilden va jag när jag började mejla och hålla på men blir så ledsen för när jag ringer och försöker få tag i hyresvärdarna är de så korta mot mig. Hinner inte ens presentera mig och min familj vilket är sjukt tråkigt tycker jag. Vi vill ju mer än allt ha en lägenhet men man blir så omotiverad när de bara snäser av mig innan jag ens får chansen att presentera mig.

Gud vad vi kämpar för en ny lägenhet. Men en sak är säkert, jag kommer inte ge upp! 

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Har ni kollat på studentlägenheter? I Uppsala finns det flera studentorganisationer där man automatiskt hamnar högst i bostadskön i fall man har barn och är fulltidsstudent. Kanske det finns någon sådan i Örebro också? ?

  2. M

    Man för maila varje privat hyresvärd i slutet av varje månad! Då folk säger upp sina kontrakt då. Jag gjorde en maillista och skickade varje månad, efter 3 månader fick jag napp. Viktigt att förstå är ju att de ”snäser av dig” för att de inte har något ledigt! De har inte obegränsat med lägenheter och folk säger inte upp så ofta tyvärr. De bryr sig inte om hur desperata ni är heller utan de vill ha en bra hyresgäst. I vårt brev skrev vi vad vi pluggade, hade för intressen osv. Många byter ju lägenheter med varandra så det är ju också ett sätt att gå. Hoppas ni får något tillslut!! Maila varje ge månad och ge inte upp!

  3. Signe

    finns två lediga lägenheter i örebro i kvarteret kumminen ca 7min cykel väg från universitet. hyresvärden är lansa och fastighetsskötarenff-fastighetsservice. adressen är karlsdalsallen 46-48 och peppargatan 31. ring dom riktigt bra hyresvärd.

  4. Emma

    jag bor i örebro och kommer från början från nora. Vet hur svårt det är att hitta en lägenhet i örebro, tog 5 månader för mig som student. Mitt tips är att intersseanmäla er båda hos alla privata hyresvärdar samt att hålla koll på deras hemsidor när de lägger upp nya objekt. Det är väldigt svårt att få en bra och prisvärd lägenhet i ett bra område i örebro! Ni får nog ha lite tålamod för med erfarenhet av många jag känner kan de ta flera månader om man inte har något att byta med. lycka till!!