Tiingelinn

Gulliga dräkter

Hej finisar!

Inlägget är i betalt samarbete med Partykungen som säljer roliga maskerad kläder!

Jag är en så himla barnslig person egentligen. Det är perfekt för mig att Tindra snart blir större för då kommer jag kunna kolla på barnfilmer och låssas att det är för hennes skull, haha. Längtar även till att vara ” tvungen” fast jag med stort nöje kommer få följa med henne på halloween utklädd tillsammans med henne, haha. Party kungen har så sjukt söta maskerad dräkter för barn och vuxna . Hur söta är bebis dräkterna på första bilderna? Jag dööööör!

När jag var liten klädde jag ut mig till prinsessa hela tiden! Jag har varit en väldigt flickig, prinsessa person hela mitt liv, haha. Hade en gul, en rosa, en blå, en grön.. ja massor med prinsessklänningar. Det är så kul. Sedan har jag ju gått estet med så är ju en liten teater person som älskar att klä ut mig. Skulle verkligen passa perfekt i giraff dräkten, haha.

När Tindra blir större och har barnkalas kommer jag lätt att klä ut mig och typ ha teater för barnen, haha. Varför inte i Tingeling dräkten jag hittade för att leva ut mitt namn lite mer… Tingelinn… haha.

Kika in på partykungen för kul dräkter.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.