Tiingelinn

Alla hjärtans dag presenter

Mums till Tindra och mums till mamma och pappan. Mormor köpte lite mums burkar till Tindris! Lindor asken fick vi av farmor, noblesse och lotterna av mormor och merci fick jag av Marcus.

De här söta från polarn fick Tindra av mormor. Hur gosig? Den ska användas nu i vinter och vår.

Och denhär söta från polarn av farmor. Asså sååå fin med guld blir perfekt till klänningar i sommar!

Tindras presenter från mig och Marcus. Jag köpte en " Oddmolly" kofta till henne på Ica maxi faktiskt. Sååå fin dööör! Ser precis ut som oddmolly. Kostade exakt precis en tiondel av vad en oddmolly kofta kostar, haha.

Marcus köpte "Doddo" till henne. Passade faktist bra till alla hjärtans dag att ge hjärtat. Nu har hon Diddi, Doddo och Bibbi som hon fick av Johanna och Milia.

Denhär västen fick hon av min mamma. Hur fin asså Marcus blev ännu mer kär i den än mig och jag älskade den. Åh med till våren/ sommaren!

Marcus present från mig! En vanlig Gant T shirt som han behövde i vitt. Han blev så glad. Sedan gjorde jag ett kort till han.

Marcus alla hjärtans dag present! Värdens finaste! Wow wow! En " nalle bukett" så gulligt verkligen. Fick även merci asken och en bukett rosa rosor. Men hur söt är inte nalle buketten? Blev såå glad.

Mascara från mormor och ros bukett från min prins!

Hur lyxigt va detta då? Vi fick jättefina kristallglas ( champagne modell) och en kullamust som vi ÄLSKAR!

Vi mumsade ni ikväll! Så fint inslagen med!

Puss och kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.