Tiingelinn

Ni får önska !

Hej finisar!

Här kommer några bilder på mitt charmtroll från igår! Hennes ögon är såå stora. Håller ni med mig eller?

Tänkte att ni skulle få önska några inlägg. Får kommentarer rätt ofta på saker tex Tindras utveckling, hennes vikt, kläder, Hauls, min sminkrutin osv.

Ni får hemskt gärna kommentera detta inlägg eller skriva på direkt på insta som ni brukar men helat här för då har jag allt på ett ställe.

Tänkte att det är kul att göra några inlägg som ni önskar!

Puss och kram'

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Hon är verkligen fin eran tjej ? jag väntar själv en liten flicka som väntas komma i början av Juni och jag fyller 20år i Augusti , så blir själv en ung mamma ? så jag vill självklart ha tips på kläder och lite storlekar. Hur gammal är Tindra nu och vad har hon för storlek? ?

  2. khadz

    Hej, vilken underbar och inspirerad mamma du är. Jag ser att ni äter mycket frukt hemma. Hur mycket frukt äter ni om dagen och hur många olika frukter tar ni? Jag vill gärna ha recepten på smoothie som du fick i fruksoten när du fyllde år och kan du dela med dig andra enkla goda jucie/smoothie recept. Vill också börja med det. Själv är jag tvåbarnsmamma, och det krävs mycket energi, blir ganska trött och detta kan hjälpa mig att få tillbaka energi ?.

  3. Mathilda

    Hon är ju så himla fin eran lilla tjej! ? jag tycker det är intressant att läsa om allt du skriver men det är ju väldigt roligt med hauls, inköp av bebis kläder och barnsaker. En liten fråga också om du kan tipsa om några roliga leksaker som Tindra gillar? Har själv en liten bebis, han är snart 2 månader! Stor kram till dig! ?

  4. Khadz

    Hej, vilken underbar och inspirerad mamma du är. Jag ser att ni äter mycket frukt hemma. Hur mycket frukt äter ni om dagen och hur många olika frukter tar ni? Jag vill gärna ha recepten på smoothie som du fick i fruksoten när du fyllde år och kan du dela med dig andra enkla gogggo