Tiingelinn

Vi ska vara med i säsong 3 av unga mammor!

Hej finisar!

Som jag hintade om igår så hade jag något skoj att berätta! Vi ska vara med i säsong 3 av unga mammor på Tv3 och viafree! Hur roligt. För er som inte vet det så medverkade jag och min lilla familj i säsong 2 men bara de 10 sista avsnitten men nu så blir det en hel säsong, woho! Är ni taggade?

Vad tycker ni om programmet fina läsare? Jag själv älskar det och känns så sjukt att vi är med här. Va mitt favorit program innan jag ens var gravid liksom. De andra mammorna på bilden heter Natalie, Julia och Faymee. Ni har säkert sätt Natalie och Julia i tidigare säsonger om ni har kollat på programmet. Jag har träffat alla tjejerna och bebisarna när vi tog gruppbilden och de är så superhärliga så hoppas ni kommer gilla programmet.

Tycker de andra ammorna och barnen är så fina på bilden, och min lilla Tindra såklart hon är bedårande som alltid men jag… fy vad jag skäm, haha, uuuusscchhhh. Vill upplysa er alla om att jag har hår… de är uppsatt i toffs, haha Men men bjuder på den. Hoppas ni är lika taggade som jag.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MyBrintler

    Vad roligt att du är med i hela nästa säsong ! Heja heja ? bor också i lilla Frövi.. och ser ofta dig med barnvagnen ! Ska bli roligt att följa dig i programmet..

  2. sandrasg

    Så roligt! Ska blir otroligt kul att följa er igen! tycker det är lite synd att jag är för gammal för att vara med för jag gillar programmet så himla mycket. Det är så inspirerande mammor med där! Vill också kunna inspirera genom rörligtmaterial!

  3. Susanna

    Men va roligt älskar det programmet. Jag ville bli ung mamma men ödet ville annorlunda så jag fick min dottern när jag var 35 och idag är hon 2,5 år, jag sörjer och känner mig bitter att vara gammal mamma men glädjs något otroligt mycket att faktiskt ändå fått bli det trots alla motgångar. Jag är ensamstående mamma dessutom och är så avis på er som är unga med energi och ork till skillnad från mig ???? tack för att du bjuder in oss tittare i er vardag ❤️.. kan du inte berätta lite hur det går till.. alltså jag som är pedantisk mm skulle få nojjan om någon skulle filma här hemma.. och har ni något upplägg vad som skall vara med. Vad ni skall säga mm? Tycker du är oroligt modig jag skulle aldrig våga vara med i tv.. men ni deltagare räddar mina långa nattningar med dottern för jag ser gärna era program om och om igen … föräldrarskap är inte någon ålder men däremot så är det skillnad om man är två eller ensam att ta hand om barnet/barnen.. skillnaden kommer till energi och när tindra är 20 är du 39… när jag äe 39 så är min dottern 4??? men nejdå.. jag är inte avis .. Hehehe hör min ironi.. fortsätt vara den du är.. stor kram

  4. Saynomore

    Åh, vad kul jag kollar på Teen mom så kanske får kolla in detta med då. ? Alltid lätt att man skapar en bild av en människa när man skriver sen är det helt annorlunda i verkligheten. Tv brukar vara duktiga på att vinkla, tycker du att du blivit rättvist visad? ? Antar någorlunda då ni ska medverka igen. ? Haha, då har jag skrivit med en kändis. ?