Tiingelinn

Min favorit högtid!

Hej finisar!

Detta inlägget är ett betalt samarbete med Partykungen.se

.

Inför alla hjärtans dag i år håller jag på att planerar något storslaget. Förra året på alla hjärtans dag så fick jag en sådan fin gigantisk nalle från Marcus som på bilden fast min var vit. Ska man överraska honom med en likadan brun i år? Jag är ju en riktig romantiker så jag vill gärna göra något extra fint och romantiskt. Alla hjärtans dag är min favorit högtid, framför påsk, halloween och så vidare. Midsommar älskar jag med tack vare blomkransarna, haha men i alla fall.

Marcus och Tindra är det finaste jag har i livet. Jag älskar dem så otroligt mycket och jag vill därför överraska dem båda på alla hjärtans dag. Jag har tänkt beställa hem rosenblad från Partykungen och massor av annat fint. De har ett så stort utbud av alla hjärtans dag prylar så det blir svårt att bestämma vad man ska köpa. Men visst vore det romantiskt att strö ut massor med rosenblad och små hjärtan över hela bordet i vardagsrummet och duka upp med frukt? Vad tycker ni? Har ni några förslag?

Jag är så sugen på att köpa dessa koppar, haha. För att hinta lite om att jag vill bli hans fru. Skulle inte jag och Marcus passa väldigt bra som gifta? Så vi får samma efternamn. Hur söta. Ser oss dricka varm choklad ur dessa koppar och så kommer Tindra sprintades och säger ” Mamma vad hette du i efternamn innan du gifte dig med pappa” och jag Bah ” Andersson men nu heter jag Malm som dig och pappa” haha drömmar.

Vill ni med överraska era nära och kära på alla hjärtans dag kan jag verkligen rekommendera Party kungen för de har så stort utbud av alla hjärtans dag saker med små hjärtan och annat gulligull. .

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.