Tiingelinn

Underbar grej

Hej finisar!

Inlägget är i samarbete med Amvina.se.  

Har varit så trött de senaste dagarna så inte uppdaterat er här på bloggen, ber om ursäkt för det. Igår var vi på UMP hela dagen och hängde med alla barn och föräldrar där, var hur mycket folk som helst, mysigt som alltid. 

När vi kom hem gosade vi massor med familjen bara och åt frukt som vi alltid gör, haha. Tindra mös runt i pyjamas, hon är så söt i pyjamas, älskar pyjamaser! 

Hon har fått en helt underbar babysitter ifrån Skip hop som vi älskar via Amvinas hemsida . Den är så jäklats smart för hon kan sitta både nere på golvet i dem men även upphöjd till bordet så hon får vara med oss. Vi har den altid inne i köket och den är GULD VÄRD när vi lagar mat tillexempel. Då sitter Tindra bara i sin babysitter och myser och jag kan laga mat. Förutom att välja olika höjder på den så kan den spela 2 olika melodier plus fågelsång och vågljud. Det absolut bästa måste vara vibrationen. 

Babysittern kan vibrera gud vad Tindra älskar det. Denna är en av de bästa sakerna vi har införskaffat oss faktiskt. Är så jäkla nöjd med den. Kan verkligen genuint rekommendera denna till er med småttingar. 

Den har till och med vunnit priset som 2017 s bästa babysitter läste jag, kan förstå varför! 

Svar på en återkommande fråga, ” Har Tindra alltid mössa inne? ” Nej nästan aldrig men brukar sätta på henne det när jag tar bilder för de är så himla gulligt! Hon sover ju alltid när vi ät ute så får aldrig visa hennes fina mössor annars. 

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.