Tiingelinn

En helt fantastisk grej

Hej finisar!

Min lilla pingla ligger i sin säng och sover! Ni läste rätt!

Efter alla försök och allt kämpande och råd från Bvc har ingenting fungerat!

Igår så kastade jag mig iväg ungefär så.., haha med tåget för att vara med på UMP när en kvinna skulle komma och berätta om bebismat och att införa det.

DET VAR DET BÄSTA JAG GJORT! Hon var så jäkla bra! Hon berättade om allt möjligt annat och gav tips.

Jag frågade lite om jag verkligen ska ge Tindra hela portioner nu vid 4 månader och om hur det gått. Fick massor av bra tips och hon förklarade att vissa stressar på för de har jobbat med sjuka barn innan och det är därför de tror att de är dåligt att inte väga mycket men att de inte är alls någon fara med friska barn.

Vi testade gröt igår som hon rekommenderade och Tindra äskade det. Hon fick en sked och blev typ ledsen när hon inte fick mer men vi ska öka lite i taget har vi bestämt.

Hur som helst jag fick tips om att få henne sova på egen hand. Har ju innan blivit rekommenderad denhär metoden att man låter de skrika, sedan tar upp, låter skrika osv. Den har känts helt fel för mig och nu testade jag en ny mycket bättre metod!

Vet ni vad? Hon sov hela natten! Det tog 40 min att natta sedan sov hon hela natten! Jag tog upp henne 2 gånger och ammade och direkt efter la jag mer henne igen och hon somnade direkt!

Jag är så sjukt imponerad och tacksam!

Nu ligger hon och sover middag på samma ställe, i sängen! Så fantastiskt! Jag är så lycklig!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanna

    Hej på dig nyfiken på vad det var för tips du fick? Har en 2,5 årig flicka som somnar sent och sover dåligt med uppvak på 2-4 timmar kan lugnt säga att efter så många är blir man helt slut är dessutom ensam med henne. Som barn hade hon kolik och skrek varje kväll mellan 19-03… sen sov hon oroligt på mig fram till 04-05 sen somnade hon in gott och på dagarna var hon världens gladaste barn.. men der där att somna sent hänger liksom kvar ff och lugna kvällar finns det liksom inte utan min egentid börjar vid 2130-2230… ibland senare än så.. tack för eni jättefin blogg har nyss hittat den och följer den numera med mycket glädje kram på dig

  2. Saynomore

    Haha, du kan ju inte skriva a och sen inte b. ? Nu vill ju alla småbarnsföräldrar veta vilken metod som fick henne att sova hela natten. ? Hoppas nytt inlägg kommer om det. ?