Förlåt’ – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Förlåt’

Hej finisar!

Alltså förlåt måste jag bara säga till er!

Jag hinner inte skriva till er alla och svara på meddelande jag hoppas ni förstår. Ni är helt fantastiska följare och läsare men jag tror ni alla förstår att jag har väldigt mycket och måste lägga all fokus på lilla Tindris!

Det står 99+ för det är typ ” Max men det är över 1000 st olästa meddelanden.

Jag lovar att jag svarar på alla alla alla kommentarer här på bloggen som ni skickar så skriv era frågor här, eller om jag frågar om tex napp tips skriv på bloggis.

MEN kom inte med påståenden och tips jag inte ber om. Förstår att det oftast är i all välmening men som ni förstår får man panik om över 1000 personer skriver ” ha filt på Tindra” ” Ha inte filt på henne” ” Livly kläder är extra mjuka” ” Livly kläder får man utslag av”

Min dotter är min dotter och jag vet vad som är bäst för henne. Enda gången jag tycker det är okej att lägga sig i är om det har med säkerhet att göra.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.