Tiingelinn

Det är skandal, dåligt av mig!

Hej finisar!

Alltså paniken som uppstod idag.. när jag gick in och ser att jag har över 300 kommentarer på min blogg och ingen är godkänd eller svarar på… Shit, skäms alltså.

Visste inte att jag hade på ett filter som gör att kommentarer inte godkänns av sig själv. Har mejlat min manager här på portalen och hon ska hjälpa mig med det så det där filter försvinner.

Jag hinner inte alltid svara på kommentarer på Instagram men från och med nu kommer jag svara på precis ALLA kommentarer här på min blogg.

Har läst igenom flera stycken och ni skriver Såå fint, blir rörd.

Har fått lite önskemål om mat tips, bilder från lägenheten, vilket blöjmärke vi använder, hur man knyter en bärsjal osv osv. Ska försaka följa upp och göra alla dessa inlägg.

 

Åter igen FÖRLÅT, från och med nu blir det andra bullar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Jag har ingen blogg och jag är ingen expert. Du behöver inte svara så tyket, det var en helt välmenad kommentar, för din och Tindras skull. Du vill väl att hon ska sitta tryggt och säkert i sjalen? PUSS

  2. tiingelinn

    Jaha vad kul med en expert på bärsjalar…. då kanske du kan göra ett inlägg om det eftersom du kan se att jag knytet fel… har en bruksanvisning till sjalen och följer bara den…puss

  3. Maria

    Hej! Jättefin blogg osv, och bra tips du har fått av dina läsare på vad för blogginlägg du kan göra. Hur man knyter en bärsjal är dock absolut inget du kan lära ut till andra. Jättekul att du bär, det är ju supermysigt, men jag såg dina bilder när du bär Tindra i sjal, och den är inte rätt knuten. Mitt tips är att kolla klipp på youtube hur det ska vara. ”Knyta trikåsjal” kan du söka på. Eller gå med i gruppen Bärsjalar på Facebook för tips.