Amma är fint! – Tiingelinn

Tiingelinn

Amma är fint!

Hej finisar!

Måste bara slå ett slag för min hachtag #amningärfint på instagram. Jag älskar att amma min dotter och gör det var jag vill och när jag vill.

Tycker inte det finns något fel med att amma sitt barn på offentliga platser så därför skapade jag taggen. Är så fint att se att så många delar med sig!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tiingelinn

    Anledningen vara att Tindra låg upp och ner i magen med rumpan först. Vi gjorde vändningsförsök men det misslyckades så fick planerat smitt men hon ville amma up tidigare så fick spontana värkar så blev akut. Kram

  2. Maria

    Hej! Jag är ny på din blogg, har sett dig i unga mammor. Du är så fin! Kanske personlig fråga men var var anledningen till att du födde med kejsarsnitt? Förstår om du inte vill svara 😊 kram på dig!