Sover i “egen” säng – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sover i “egen” säng

Hej finisar!

Vår lilla tjej bara växer och växer. Nu är hon så stor så hon är med och tittar, skrattar och ler till oss. Är så stolt skriver det hela tiden men är magiskt att ha en sådan liten underbaring i sitt liv.

Hon är så go för när hon ligger i sin egen säng sommar hon nästan aldrig men i våran säng somnade hon. Ser så sjukt sött ut med en liten mini mini Tindra liggandes i sängen, hon ser så liten ut när sängen är så stor, hehe.

Hon har börjat göra grimaser med så himla kul! Fångade en lipning igen.

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.