Tiingelinn

Värdens stoltaste mamma

Hej finisar!

Alltså jag är så stolt över min bebis! Alla gnäller så över att hon är liten. Ja hon är mindre än en standard född bebis men hon följer sin egen kurva, hon går upp i vikt och hon är helt perfekt!

Min lilla 6 veckors bebis har världens starkaste nacke och är väldigt tidig med att vara så stark i nacken. Jag hatar när folk ska jämföra sina barn på längd, vikt, vad de kan göra osv.

Jag är så stolt över Tindra. Jag vill inte hetsa andra om att ” Tindra kan redan lyfta huvudet” så då kan andra typ låta bli att ” Tindra är liten kolla vad stor min tjej/kille är som är lika gammal.

Jag är världens stoltaste mamma. Kolla hur söt hon är, helt perfekt, min lilla kravlande tjej’

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. AmandaL

    Hejsan, tycker inte att Tinda är speciellt liten om jag ska vara ärlig! Min dotter kom bara tre dagar före sin bf och vägde 3108 och va 48 lång och rullade för första gången från mage till rygg när hon va 1,5 månad gammal! För att vara 6 veckor är hon stark i sin nacke och som du säger hon följer SIN EGEN kurva!! Hon är fin precis som hon är!

  2. Viktoria

    Det är så jobbigt när folk hela tiden tycker högt. Som när man var gravid och ena vecka fick höra ”Du ser inte gravid ut” och nästa vecka ”Men gud, är du säker på att det inte är tvillingar?” Nu är det istället (för min del) ”Men herregud vad stor han är!”, ”Du göder honom” eller ”Han är ovanligt stor för att bara vara 3 månader” Jag har kompisar vars barn är lite mindre, och de får konstant höra hur små deras barn är och hur de får tillräckligt med mat. Jag blir bara så irriterad över hur folk har mage att kläcka såna kommentarer! Så länge barnet följer sin egen kurva och verkar pigg och glad så är det toppen!