Tiingelinn

Behöver tips från er

Hej finisar!

Hur söt är min lilla tjej på denhär bilden? Tog den i morse. Hon låg och sov bredvid mig i sängen, ASS munnen Omg!

Till rubriken, behöver er hjälp, vad ska jag köpa i Julklapp till Tindra? Hon kommer vara ca 2,5 månad när det blir julafton. Kom med alla tips och förslag, finns det några leksaker så små bebisar uppskattar? Eller vad ska man satsa på?

Tipsa mig så gärna här i kommentarerna eller ni som känner mig skicka ett sms, meddelande på instagram kan ni alla skicka, vad som helat behöver tips!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pauline

    Ni kan ju köpa och önska er sådant som Tindra kommer gilla sen. Typ gåvagn, gungdjur, lära leksaker, även om hon inte kommer använda det på en gång så är det ju saker hon lär använda innan hon fyller år se de är ju bra att det finns ? Sen har jag som tradition med vår son att jag ger adventpresenter, varje första advent får han en julpyjamas (årets från Lindex med pingviner är sååå fin, kolla in den!) Och den tredje advent ger jag någon finare julgranskula som han kan spara till när han ska ha sin egna gran ?

  2. Olivia

    Jag hade nog rekommenderar bitleksaker, lite grejer som låter som hon kan kolla på när hon övar nacke kanske ? dottern var också i den åldern när det var jul . Köpte massa leksaker som lät ?

  3. Nathalie

    Min son är endast en dag yngre än Tindra och sa för någon dag sedan att vi kommer köpa en gåstol till Noah, det är något han kommer få användning av lite senare och något vi tror han kommer att älska

  4. Megan

    Babygym om hon inte redan har det kan ju vara roligt, eller några kläder ,nappar (om hon använder) napphållare kan ju vara roligt o köpa så man kan matcha. Åkpåse om ni inte har, någon på instagram eller lokal som virkar/stickar något kan vara roligt. Eller pengar på ett sparkonto. Om ni känner att hon behöver en filt så kan ni ju köpa det, oftast behöver det inte vara något som är roligt för henne eftersom hon är liten men det är ju roligt att få köpa o tänka denna är hennes första.

  5. Mammatill8månaders

    Hon är så söt!!! Första julen hade jag siktat på saker hon behöver och som ni ändå tänkt att köpa!:) Vad gäller leksaker, vår son har sedan de första månaderna och gör fortfarande älskat prasselböcker! God att tugga på, låter och lätt att lyfta ? allt som låter och är färglatt är uppskattat! Hon börjar även snart bli stor nog för babysim så lite simkläder kanske börjar bli passande i tiden?:) en julgranskula med text om hennes första jul?:) något till hennes kommande rum? Men hon är som sagt så liten ännu att vad som helst kommer gå hem ? Fortsätt vara så goa föräldrar som ni är!❤