Tiingelinn

En morgon att drömma om efter katastrof natt

Hej finisar!

Hade en hemsk katastrof natt idag! Tindra bus var så ledsen och skrev för full hals. Hon hade kolik natt igen, så hemskt.

Vi testar med allt, bada henne, kolik gungan, favo gosedjuren, allt allt allt. Det enda som hjälper är att amma men då äter hon så mycket så hon kräks stackarn.

I morse var hon däremot jättemysig och gosig och Marcus fixade värsta lyxfrukosten i sängen.

Blev smoothie med massor av olika bär, banan och den va sååå god verkligen sådär fruktig! Älskar såna här lördags mornar.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    Min son hade kolik i 3 månader, spelade ingen roll om det var dag eller natt – men värst på kvällen/natten. Fick lära mig av läkaren att barnet ser amningen som tröst för allt. Och när de får ont i magen tror de att de är hungriga och vill amma – vilket gör att de äter och sväljer luft så att de får mer ont i magen, som en ond cirkel. Och för mig hjälpte det att han inte fick äta lika ofta (lätt att ge bröstet så fort de skriker, man tänker ju att de kanske är hungriga när inget annat hjälper.. eller bara för att få tyst på dem helt enkelt)! När koliken släppte, vilket den gör när tarmen är utvecklad, så ville han inte ens äta hälften så ofta som innan. Vilket gjorde det ännu mer påtagligt att de inte var hungerskrik tidigare…ibland är det bara att stoppa i öronpropparna och ge dem närhet… Kom ihåg att det går över! Lycka till!

  2. theresetillander

    Sök på ”the hold” på youtube, det hjälpte min tjej. Inget långsiktigt men hjälper för stunden iafl!!

  3. Sarah

    Åh min son hade också de så har var sån tills han blev 5 månader och vi fick reda på att han inte tål mjölkprotein

  4. denisebjrk

    Har ni provat med pysventil?❤️ jordan var likadan på natten, var på väg att gå under! När han var fyra veckor fick vi tips att prova pysventil, han fick ut massa av det å OJJ vilken skillnad det blev!!❤️ Tog varje kcäll<3