Tiingelinn

Imorgon får vi veta hur och när hon ska födas

Hej finisar!

Alltså denhär tjejen är så himla nervös så det finns inte. Imorgon ska vi på ultraljudet och se hur stor lilltjejen är, om hon vänt sig i magen som jag känner än så länge att hon inte har och så ska vi få information om vad och hur förlossningen kommer bli. Är så nervös alltså!

Om det är någon som missat så ligger snuttan med rumpan neråt istället för huvudet. Alternativen är att göra ett vändningsförsök beroende på hur stor hon är när de kikar på ultraljudet/ ett planerat kejsarsnitt.

Vill gärna inte ha några typ invändningar på vad jag borde göra eller inte för får bara höra det sämsta med snitt och sämsta med vändning. Jag kommer nog gå helt på vad läkarna rekommenderar faktiskt. Eller vad som känns mest rätt för mig.

Viktigast är att Tindra mår bra och kommer ut på bästa sätt dör henne.

Att föda i säte är inte ett alternativ eftersom att det är vårt första barn och jag aldrig fött tidigare. Är sjukt nervös för imorgon alltså!

Den underbara mössan och vantarna är föresten stickade av @nille67 på instagram och de ut söta kläderna och snuttetrasan är sydda av @svarta.katten.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.