Alla flickor utom jag – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Alla flickor utom jag

Hej finisar!

En gammal titel från min största barndomsidol Linda Bengtzings gamla schlager dänga, hehe.

Precis så det känns just nu för preggot på stubben dock. @AlvaEkblom @lindahasa , igår kom även Felicia från mamma gruppens lilla kille och ja det känns som alla får sina bebisar nu!

Igår tittade jag och Marcus på en film som handlade om 5 gravida par och när de fick sina bebisar i slutet av filmen tjöt jag som en liten bebis själv, haha.

Alltså åh blir så berörd och vill bara ha min lilla prinsessa utanför magen mer än allt annat i hela världen just nu. Samtidigt vill jag hinna få lägenheten innan och vill ju inte att hon ska bli förtidigt född och bli lidande i onödan såklart men har en sådan längtan alltså.

Känns som alla får sina bebisar nu förutom jag.Jag går runt och bara blir fetare och fetare för varje dag som går!

Vilken extrem längtan jag har nu alltså.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. emmaforsblom

  Jaaa åh känner samma. Liksom följer typ inga som har bf senare än mig 😂 o din kommer va två månader när jag får min.. alltså det är orättvist 😂😂 Men du har inte långt kvar nu Linn 💕

 2. emmaforsblom

  Jaaa åh känner samma. Liksom följer typ inga som har bf senare än mig 😂 o din kommer va två månader när jag får min.. alltså det är orättvist 😂😂 Men du har inte långt kvar nu Linn 💕

 3. lindahasa

  Njut av tiden som är kvar. De går så fort i slutet så man hinner knappt tänka. Sen kan de ju bara säga pang (som de gjorde för mig) och sen så är hon här och man ångrar sig att man inte njöt mera ❤️❤️

 4. lindahasa

  Njut av tiden som är kvar. De går så fort i slutet så man hinner knappt tänka. Sen kan de ju bara säga pang (som de gjorde för mig) och sen så är hon här och man ångrar sig att man inte njöt mera ❤️❤️