Tiingelinn

Skrämma Tindras morfar

Godmorgon finisar!

Hade världens mysigaste kväll med Marcus igår! Alltså åh, ni kanske läste hans blogginlägg igår kväll ( @MarcusMalm ) När han kom hem käkade vi mat tillsammans och sedan gjorde Marcus ett fruktfat och vi åt de goda nötterna från Talanda som jag fick ni vet. Älskar dem!

Jag är så känslig för filmer verkligen, grinade och grinade, Marcus skriver så gulligt om mig men jag lovar är inte gullig är inget snyftande utan galltjut, haha. tårarna sprutar, snören rinner, ja usch haha men sådan är jag när jag ser på romantiska filmer. Minns inte vad den hette men tror Marcus skrev det i sitt inlägg om ni vill se den för den var Såå bra och inte lik den ” traditionella kärleksfilmen”

Till rubriken nu då…, igår fick vi hem en superfin present ifrån Nestforthebest en blommig sovorm som är så söt! Älskar den verkligen. De är till för att typ bädda upp med i tex spjälsängen så den inte känns så stor i början när lilla bebisen tar upp en 10:ondel av sängen.

Kom dock att tänka på Tindras morfar, min pappa alltså, han har sådan fobi för ormar, vilket jag med har hehe. Men han verkligen avskyr dem så vi får se vad han tycker om att det ligger en söt liten sovorm i Tindras säng, hehe.

Nu ligger jag i sängen och äter tunnbrödsrulle med ost, dricker grumlig äppeljucie från godmorgon och äter risifrutti med rabarber smak.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.