Tiingelinn

Xs i vecka 32

Hej finisar!

Idag har jag varit med min mormor inne i Örebro och shoppat lite. Dessa inköp kommer imorgon tror jag.

Vi åt även så god mat på en restaurang på Marieberg och någon sjukt god glass på Max, hihi. En super mysig dag med mormor.

Nu har jag käkat mat med Marcus, vi lagade tacos tillsammans och han är iväg på gymmet och tränar medan jag ligger och är så trött med en bebis som trycker på så mycket så jag måste kissa hela tiden. Det känns som hon vill ut nu alltså, hehe.

Jag och Marcus beställde här om dagen från Cubus. Var rea så vi fick 3 plagg var alltså 6 plagg för 500:- så värt.

Tänkte visa upp mina så får vi se om han visar er sina på sin blogg.

Blev den rosa toppen med volang som dessutom är ganska lång och passar ett preggo, haha. Sedan kjolen till, en grå tight och den blå kjolen. Den blå hade jag kollat på så länge men varit för snål för att köpa, haha. Blev så nöjd när den vad på 50% .

Kan verkligen rekommendera er gravida dessa kjolar med stretch, så skönt.

Mamma kläder är så fula ( jag har inte hittat några fina äger bara 3 par mamma jeans inget annat) så handlar på vanliga dam avdelningen men köper stretch material. Vill känna mig fin fast jag är gravid liksom!

Alla dessa plaggen är i storlek XS vilket är min storlek jag brukar ha som icke gravid så tror nog att alla kan köpa "vanliga" kläder om ni vill när det är sånt här bra typ, eller möjligtvis ta en storlek större än vanligt.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.