Tiingelinn

Mysdag i Västerås

Hej finisar!

Idag efter vi vad hos barnmorskan i Lindesberg så åkte jag, mormor, morfar och Marcus till Skultuna för att kika in outletbutikerna där.

Marcus behövde inte jobba idag så han hade betalt ledighet typ, haha. Garanti lön så det var ju as nice att han kunde följa med både till BM och på utflykten.

När vi kom fram åt vi pastasalladen som serverades på mitt dop, hehe. Började såklart tänka på hur vi ska göra med vår lilla flicka och absolut vill jag döpa henne, så fin tradition enligt mig.

Inne på outleten var det inte så mycket att ha faktiskt. Fanns väldigt fina ljuslyktor, en sådan köpte mormor och sedan föll jag för en silver vas, den som blommorna sitter i på bilden men priset fick mitt att ångra mig, haha 1300:- . Hittade även en fin skål från ittala men 300:- är inget bra outlet pris enligt mig och Lily and rose smyckena var på ordinarie pris så ja vi var rätt besvikna men var mysigt ändå.

Efter det åkte vi till Erikslund men köpte inget där heller. Jag klarar inte av att gå knappt, fick sammandragningar och som något konstigt att det typ ståla i höfterna ut i benen, usch!

Kikade i alla fall på RINGAR då vi är sugna på att uppdatera våra förlovningsringar men ja de som jag gillar kostar endel , hehe.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. liinnandersson

    Hahaha, skulle varit bra jobbat att hitta. Svimmade på mitt jobb förut och kunden jag hade var sköterska, helt perfekt, haha

  2. liinnandersson

    Hahaha, skulle varit bra jobbat att hitta. Svimmade på mitt jobb förut och kunden jag hade var sköterska, helt perfekt, haha