Tiingelinn

Matchande par

Hej finisar!

För ett tag sedan fick jag och Marcus hem dessa underbara klockor från Daniel Wellington och vi bara älskar dessa. ( Inlägget är i samarbete med Daniel Wellington) Min klocka är deras senaste modell Classic petite och den är så fin och söt tycker jag! ( Inlägget är ett samarbete)

Daniel Wellington är mitt absoluta favorit klockmärke, har en till klocka därifrån som jag haft ca ett år och en älskar jag! Länkar min gamla klocka (Klocka med stenar ) och även mormor har fått en klocka av mig från Daniel Wellington som hon älskar, ( Mormors klocka ) så ja, hela familjen älskar dem och det finns något för alla.

Marcus fick sin klocka som en extra studentpresent. Han hade önskat sig en snygg klocka då han behöver en till skolan och så där det inte alltid passar sig att kolla på mobilen, hehe. Han känner sig så fancy i klockan med för den är så himla snygg så han har den alltid som en detalj till sitt silverarmband när han ska vara lite snygg, hehe. ( Marcus klocka)

Med rabattkoden ” Liinn” observera 2 i, så för ni 15% rabatt på hela sortimentet hos Daniel Wellington och de erbjuden även fri frakt över hela världen, bra va?

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.