Tiingelinn

Nej till följetåg på Instagram!

Hej finisar!

Precis varit en sväng till mormor och morfar och nallat några rosor, hehe. Älskar rosor och morfar höll på att rensa deras underbara roslist så då passade jag på, hehe.

Tänkte skriva här så kanske folk slutar fråga och slutar bli sura när jag tackar nej. Blir tillfrågad dagligen om att vara med i följetåg på Instagram. Här är anledningen till varför jag tackar nej.

1. Det innebär att jag ska börja följa tillbaka alla som börjar följa mig och det betyder alltså att jag kanske kommer på upp bilder från 100 personer som inte alls inspirerar mig i mitt flöde, då missar jag mina vänners bilder liksom.

2. Tycker det är jättejobbigt när andra lägger upp sådant för hela Instagram blir spanat av det. Följer oftast kanske 5 st som är med i samma och då blir det 5 st i mitt flöde. Älskar deras profiler i övrigt men följetågen liksom förstör.

3. Jag tycker det är roligare att folk börjar följa mig för att de vill och inte för att jag ska följa dem tillbaka. Jag har inget behov av många följare, blir sjukt glad över det såklart för då vet jag ju att folk tycker om mina bilder men vill de följa så följ annars inte. Precis som jag inte vill ha fejk kommentarer från ” kommentera grupper” som jag skrev innan länk till det inlägget finns HÄR

4. Instagram har stängt av massor av konton då det räknas som spam och ja,, det är ju lite spam när alla lägger ut eller?

Vill inte på något sätt låta präktig eller dryg med detta men det är såhär jag fungerar och tänker.

Tänkte föresten visa er mina fina produkter jag fick i present idag, en parfym, bodylotion, läppglans/ läppbalsam och en hårolja! Så glad och parfymen är helt, helt magsik både i doft och utseende.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.