Tiingelinn

Bästa stunden på hela dagen och en till vän med bebis!

Hej finisar!

Alltså det bästa på hela dagen är verkligen när Marcus kommer hem från jobbet! Nu ikväll har vi legat och guppat runt på min svan i poolen, han, jag och lilla magen, hihi. Tindra rör sig så mycket där inne och har mått mycket bättre idag vilket är så himla skönt! Ska jobba nästa vecka ju! Blev as grinig när Marcus stänkte ner mig med vatten dock men gick över efter lite pussar, haha.

Alltså åh… nu har min andra nya vän @lindahasa med fått sin bebis och hon var bara så himla söt! Är så glad för mina vänners skull och blir så berörd så jag grinar liksom. Längtar så tills de får gratulera mig om typ 2,5 månad, känns så himla långt dit men jag ska hålla ut. Sommaren får gå fort har jag bestämt. Stort grattis Linda till er söta tjej.

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Clauclau

  God morgon, jätte fin blogg du har. Ta gärna en titt i min 🌸 Läs mitt senaste inlägg och säg vad du tycker, sista raderna. Följa varann 😘? Ha en super fin morgon!!

 2. Clauclau

  God morgon, jätte fin blogg du har. Ta gärna en titt i min 🌸 Läs mitt senaste inlägg och säg vad du tycker, sista raderna. Följa varann 😘? Ha en super fin morgon!!

 3. theresetillander

  2,5 månad kommer gå jättefort!! Alla säger det är så jobbigt vara gravid över sommaren men det tycker inte jag 😀 Då går ju tiden mycket snabbare ! Än när det bara är mörkt och tråkigt!!

 4. theresetillander

  2,5 månad kommer gå jättefort!! Alla säger det är så jobbigt vara gravid över sommaren men det tycker inte jag 😀 Då går ju tiden mycket snabbare ! Än när det bara är mörkt och tråkigt!!

 5. theresetillander

  2,5 månad kommer gå jättefort!! Alla säger det är så jobbigt vara gravid över sommaren men det tycker inte jag

 6. theresetillander

  2,5 månad kommer gå jättefort!! Alla säger det är så jobbigt vara gravid över sommaren men det tycker inte jag