Jag och mormor har lika dana på stan – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Jag och mormor har lika dana på stan

Hej finisar!

Alltså denhär natten var så jobbig! Jag legat och vridit och vänt på mig hela natten. Har sovit bra hela min graviditet förutom när vi som i stugan i Ullared och inatt, usch!

Igår var jag på Ikea och Marieberg med mormor och vi åt Ikea lunch, var inne på baby A och tittade på vår underbara Emmaljunga vagn vi ska få från Emmaljunga och hade det super bra!

Hittade en soffa på Ikea som var så fin! Vad tycker ni om den? Tror dock i beige istället för vit av praktiska orsaker, haha.

Jag och mormor hade våra matchande diamantringar igår! De är så himla fina jag bara ÄLSKAR min!

Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ernemar

    Ett tips med dom sofforna. Dynerna glider om dom inte ändrat. Men om dom inte är fastsydd så glider dom lätta och man måste fixa och rätta till hela tiden (känns det som) men det är en super fin soffa.

  2. ernemar

    Ett tips med dom sofforna. Dynerna glider om dom inte ändrat. Men om dom inte är fastsydd så glider dom lätta och man måste fixa och rätta till hela tiden (känns det som) men det är en super fin soffa.