Sammandragningar igen?! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Sammandragningar igen?!

Hej finisar!

Ligger nu i ett bad och njuter av morgonen helt ensam med lilla Tindra i magen!

Marcus åkte kl 5 i morse till jobbet och kommer göra varje dag nu i 6 veckor.

Igår kväll hade jag sammandragningar igen som gjorde ont. Vi ringde 1177 som tyckte vi borde ringa förlossningen men jag orkade verkligen inte åka in dit igen så vi skippade och idag känner jag ingenting!

Dock kommer min ordinarie barnmorska ringa mig om ca 15 min så ska prata med henne! Var ju trots allt lite läskigt. Är livrädd för att sessan ska ha för bråttom ut hon måste ju gräddas klart där inne!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anonym

  Förstår din oro, men om det skulle ske så är raden nedan från babyhjälp.se: Från och med vecka 23 är chanserna betydligt bättre och de förbättras ytterligare vecka för vecka. Från vecka 28 är överlevnadschanserna med intensivvård tämligen goda.

 2. anonym

  Förstår din oro, men om det skulle ske så är raden nedan från babyhjälp.se: Från och med vecka 23 är chanserna betydligt bättre och de förbättras ytterligare vecka för vecka. Från vecka 28 är överlevnadschanserna med intensivvård tämligen goda.

 3. anonym

  Förstår din oro, men om det skulle ske så är raden nedan från babyhjälp.se: Från och med vecka 23 är chanserna betydligt bättre och de förbättras ytterligare vecka för vecka. Från vecka 28 är överlevnadschanserna med intensivvård tämligen goda.

 4. anonym

  Förstår din oro, men om det skulle ske så är raden nedan från babyhjälp.se: Från och med vecka 23 är chanserna betydligt bättre och de förbättras ytterligare vecka för vecka. Från vecka 28 är överlevnadschanserna med intensivvård tämligen goda.