Salongs lyx med fantastiska naglar – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Salongs lyx med fantastiska naglar

Hej finisar!

Åh vilken räddning på dagen. Var hos underbara Madelene på hennes Salong Your styling partner och fixade mina naglar inför balen! Blev så glad av att komma dit och sitta och prata med henne hon är så duktig och underbar att prata med.

När jag kom fick jag lite godis, loka som jag har cravings på i champagne glaset ( inte alkohol!) och åh salongen är så fin och mysig med levande ljus, en personlig handduk och blommor, älskar!

Som jag nämnde sist så är det en upplevelse utöver att bara få fina naglar att komma till hennes salong. Lyxig känsla med personliga nagelfilar till varje kund med och så kliniskt rent och fräscht.

Jag är så nöjd med mina naglar, hann inte ta massor med bilder kommer fler sedan men var så exalterad och ville lägga ut och visa er nu, nu nu! De är sååå sjukt fina! Hoppas de håller lika bra som förra naglarna som såg ut som nya efter en månad, hehe. Hur fint till balen?

Fick brynen plockade med och i fyllda, kommer ett till inlägg med bild på dessa och fler på naglarna.

Vill ni boka in er på salongen går det att höra HÄR . Ni hittar bilder på instagram kontot @yourstylingpartner och facebook Här .

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.