Efter 2 år är den borta! – Tiingelinn
tiingelinn

Tiingelinn

Efter 2 år är den borta!

Hej finisar!

Sitter i bilen påväg till skolan! Nu efter över 2 år är den borta, min elaka tandställning. Känns helt fantastiskt verkligen!

Mormor köpte ett pinklady äpple till mig och jag bara njuter! Inte ätit äpplen på det sättet på 2 år!

Vilken lyckans dag alltså!

Puss och kram'

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tiingelinn

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emiliatorstensson

  Skönt det lär kännas men ovant när man plockar ur tandställning. Jsg har alltid viljat ha det med då jag haft glugg och tänderna nere sitter lite konstigt. Men jag hade fått betala det själv, då det räknas som skönhetsfel på mig. Så det har ej blivit av. Men man får ju så fina tänder efter tandställning 😍👍🏻

 2. Emiliatorstensson

  Skönt det lär kännas men ovant när man plockar ur tandställning. Jsg har alltid viljat ha det med då jag haft glugg och tänderna nere sitter lite konstigt. Men jag hade fått betala det själv, då det räknas som skönhetsfel på mig. Så det har ej blivit av. Men man får ju så fina tänder efter tandställning 😍👍🏻

 3. liinnandersson

  Åh tusen tack fina du! Jag hade något fel för tappade inte mjölktänderna och de fick ryckas ut och massor med strul, men nu så äntligen! Tusen tack

 4. liinnandersson

  Åh tusen tack fina du! Jag hade något fel för tappade inte mjölktänderna och de fick ryckas ut och massor med strul, men nu så äntligen! Tusen tack

 5. Emiliatorstensson

  Skönt det lär kännas men ovant när man plockar ur tandställning. Jsg har alltid viljat ha det med då jag haft glugg och tänderna nere sitter lite konstigt. Men jag hade fått betala det själv, då det räknas som skönhetsfel på mig. Så det har ej blivit av. Men man får ju så fina tänder efter tandställning

 6. Emiliatorstensson

  Skönt det lär kännas men ovant när man plockar ur tandställning. Jsg har alltid viljat ha det med då jag haft glugg och tänderna nere sitter lite konstigt. Men jag hade fått betala det själv, då det räknas som skönhetsfel på mig. Så det har ej blivit av. Men man får ju så fina tänder efter tandställning

 7. Sofia

  Jag tycker du har en så fin blogg! Det är trevligt tidsfördriv att läsa 😊 Skulle du vilja ordna någon frågestund någon gång? 😊

 8. Sofia

  Jag tycker du har en så fin blogg! Det är trevligt tidsfördriv att läsa 😊 Skulle du vilja ordna någon frågestund någon gång? 😊