Tiingelinn

Isabella Löwengrip är min största förebild

Hej finisar!

Fått så många frågor om förebilder och liknande och har kommit fram till att min absolut största förebild och inspirationskälla är Isabella Löwengrip.

Hon är så himla ”girlpower” bara älskar henne! Hon brinner så mycket för att tjejer ska lyckas, vara självständiga och är så sjukt cool. Bella får så mycket skit för hon tex hade råd att köpa en svindyr bil men förstår inte grejen? Har man pengar så varför inte? Människor är så sjukt avundsjuka.

Hon brinner även för det här med att det inte spelar någon roll om man väger 50 kg eller 70 kg tex. Hon bryr sig liksom inte om vad som står på vågen så länge man mår bra själv, så cool tjej verkligen.

Sedan har hon vågat gå sin egen väg, hon fick barn ung som va hennes dröm, hon gifte sig ung, och nu är hon bara 26 år och är största entreprenörskvinnan jag känner till. Hon började blogga när hon var 14 år och nu tack vare sin berömmelse är hon egenföretagare både inom bloggen, eget hudvårdsmärke och säkert massor av fler grejor. Hon gick själv ut med att hon tjänar mellan 500-600 tusen i månaden?! Hallå vem gör det, inte ens en hjärtkirurg liksom. Nej hon är bara så himla cool människa och alla som ser ner på henne måste vara avundsjuka.

Jag ser verkligen upp till denna kvinna!

Puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.